Om Oss

N&U NORDIC CONTRACTOR AB

N&U Nordic Contractor AB är ett företag som arbetar inom nybyggnad och ombyggnad av fastigheter. Företagets huvudsakliga verksamhet riktas mot att utveckla bostadsprojekt av fler rums hus och motsvarande social infrastruktur.

Vi deltager under alla stadier i fastighets byggprocesser: planerar av byggprojektet, rivning och nybyggnad samt alltid utför kvalitetskontroll innan vi lämnar över klart till våra kunder Det krävs kunskap, kvalificering och erfarenhet på högsta grad för att kunna utföra sân verksamhet inom branschen.

Vårt mål att höja krav på kostnad, utgångstid och varaktighet samt försöka göra vårt bästa för att höja kvalitet i våra tjänster.

Bilden av vår framtid

Ett företag som skapar utmärkta, robusta och högkvalitativa byggnader i alla avseende Befolkningen anlitar tjänster som vi utför.

Våra tjänster är ekonomiskt och kvalitativt pålitliga för kunder Att vara ett av dom snabbast växande och välmående företag med hög attraktivitet för kända varumärke vilket skapar säkerhet, glädje, ljus framtid och omsorgkänslan för sina kunder.

Varför tycker vi om vårt yrke?

Naturligtvis att vinsten är nyckel i alla framgångs affär men det finns säkert viktigare mål som leder oss till bra framtidi livet.

De är bland annat: -att kunna bygga fina hus och gårdar för bättre utseende och finare miljö i landet. -att kunna förbättra människornas möjlighet för levnadsvillkor genom att ha kvalificerande och snabbare service hos oss. -att vara förebild för dom andra som pålitligt och erfaret företag i branschen.

Våra önskemål

Vi brinner för att alla människor ska leva i fina och snygga samt bekväma hus i landet. Vi håller med att alla människor har rätt uppnå så mycket det är möjligt i livet.

Vi verkligen tror på att vårt engagemang beror på samhällets framgång. Vi behandlar med människor precis hur vi skulle tänka andra behandla med oss. Företaget som arbetar för att kunna underlätta människors vardagsliv har bättre koll på sina möjligheter och försöker locka värdefulla kunskaper åt sig själv.

Ärligt arbete är grund för lyckan.

KONTAKTA FORM

Vänligen fyll i formuläret för att kontakta oss...

VÅRA PARTNER

GRATIS KONSULTATION

N&U NORDIC CONTRACTOR AB